seg torsdag

Det har varit en väldigt seg torsdag än så länge. Är typ sjuk så man orkar ju itne göra nått
Fick dock post från a-kassan, att det är tillfälligt löst och sådär, dom hade kunnat räkna ut vad dom nu räknar och ist blir jag återbetalningsskyldig. fattar fan itne varför och dom svarar inte ens:S så irriterande!!!

lagade iaf lasagne förut, underbart gott!:)


kääär

Snart har det gått 1 år. 1 år sen jag såg Sophia första gången. Minns att jag tänkte ”helvete va snygg hon är”. Minns dom där förtrollande ögonen och det där leendet som man blir helt varm av. Minns även det där hårbandet hon hade på sig som tyvärr är sönder idag. Vi kunde snacka om allt från första stund då vi har gått igenom samma saker i livet. Det fanns någon slags enkelhet i samtalet. Jag minns att jag nästan direkt kunde fundera på om hon va ”the one”. Funderar fortfarande på det och ja, det är hon!

Som när vi är t.ex. på stan så kan man inte sluta titta på henne då hon är så vacker, även fast att det tar massa tid att göra sig i ordning så är det helt klart värt det! Man får tillbaka det där pirret i magen varenda gång, underbart.













Grattis till er alla som kom in på högskolan förresten, kul att nån får ordning på sitt liv iaf.


snabba chas

va på bio igår med sophia, snabba chas. tycker nog att den var sådär, bra för att vara svensk men det hände så mycket så man hängde knappt med i svängarna. För övrigt så hade joel kinnaman en tjej i denna filmen också frida så ja, glöm och gå vidare kanske, eller va säger du?;)
 
Efter de köpte vi hem lite käk, lamm blev då, sjukt gott!:)

biio

Ska snart dra ner en sväng på stan för att senare se om vi kan smyga in på bion. Snabba cash tänkte vi se. hoppas den är bra. någon som sett den?

Efter det ska vi köpa hem lite käk och dricka vin. Kan man ju undra va vin ska vara bra för, men men. sånt är livet.

ses!

träningsvärk

jag hatar bilbatterier, dom väger för mkt. usch!

va o köpte ett bilbatteri igår, och så fick jag ett av säljaren då. och gick i 1,5-2 km med det, tungt som fan! och så va det naturligvis fel så fick gå tillbaka också. blää


så irriterande

jag är värdelös på att uppdatera här, jag vet. men va fasen ska man ta sig till när allting man gör bara blir till motgångar?:S
usch orka

last year

Fasen va jag är kass på att skriva här då. Kanske för att man typ tappat lusten till allting nu.
Tänkte sammanfatta förra året i lite punkter eller något liknande.

Negativt:

Jobbets konkurs vilket sätter sina spår än idag. Lös skiten nån gång!!!!
Arbetslös, inte heller roligt.

Orkar inte ens prata om skiten längre.

Hände väll typ två positiva saker förra året, Va på U2 vilket va typ den bästa kvällen i mitt liv och så träffade jag ju Sophia också, härligt att veta vem man vill leva med:D

Nu har vi blivit erbjudna ett hus också, verkar som om vi ska ta det. Vore väldigt härligt.

 




Så vacker <3






För övrigt så kan jag ju säga att jag är besviken på väldigt många av er. Ni vet fasen va det gäller. Annars kan ni fråga om ni bryr er!!


RSS 2.0