hemma

Är hemma i Nybro nu, skönt men oerhört tråkigt.
Lämnade av Sophia hemma hos hennes pappa igår innan jag fortsatte den långa färden hemåt. Tråkigt att se henne åka iväg men va ska man göra?:( man blir bara ledsen och inte lämnade hon nått godis till mig i bilen heller, hon tog allt. jävla gris:D

Är som sagt hemma nu så om någon vill ses, hör av er!


Sophia - she´s the one, så jävla tomt och tråkigt utan dig:/


dålig uppdatering

Det va länge sen jag uppdaterade här nu. Anledning tänker jag berätta om lite längre ner i inlägget.
Idag va vi lite på stan och sådär, fick tillbaka julkänslan lite iaf. Va även och åt ute, mys och gott:)
Vi har fått en väldigt massa snö också, älska! Måste ut och åka skridskor så fort dom spolar här, har ju en isbana 50 meter från lägenheten. Längtar som fan!!
Det är först då man verkligen känner att man är lycklig. Eller va säger ni? Va har ni för speciella "lycko stunder"?

Nu till varför jag inte uppdaterat. Det beror på att jag fick ett samtal från min handläggare på arbetsförmedlingen för en vecka sen om att jag skulle börja en utbildning till plattsättare nu i måndags. Vilket jag gjorde. Senare framkom det att det mesta som arbetsförmedlingen sagt inte stämde. Så jag hörde av mig till min handläggare och sa att jag inte vill gå kursen. Och svaret va "du måste gå den eller så blir du utskriven" Snällt svar va?! Idiot!!! Så jag fortsatte tills igår men va fan, dom ska väll inte få köra med en så jag hoppade av detdär. Får klara mig på annat vis ist. Kommer blogga oftare iaf;)

Nu åker jag snart hem, så skönt det ska bli!

take care





fredagkväll

När Sophia vaknade framåt sissodär 12,00 så drog vi iväg till en skor och klädesoutlett. Dom hade 75% på halva affären så:) Såg massa tröjor och sånt som jag ville ha men som tyvärr va slut i min storlek + två par skor som också vart slut i min storlek, surt!! Dom kostade ju bara 50 kr st. åå irriterande.

Men jag köpte iaf en tröja och ett par skor. så jag är ju nöjd endå:)

denna tröjan blev de, endast 150 kr:)

Denna tröjan blev de, endast 150 kr så:)





och dom här skorna, ganska coola ju:) 160 kr. billigt!



Och domma skorna, endast 160 så jag är nöjd. Tuffa!

 

Kollar lite på idol finalen nu, hoppas att Erik vinner:)



fredag

När jag vaknade så va det skidskytte på tv. skoj!! Snön bara vräker ner och man längtar dit. Så himla fint med snö. Sverige ligger just nu 1a och 2a. Så kanske blir dubbelseger då:D

Blir bara mer och mer trött och frustrerad över tillvaron. Måste bestämma vilken väg jag ska gå nu. Det funkar inte längre.


frustrerad

Fick nått jävla brev igår om att mina papper till a-kassan inte va godkända. Va i h*lvete handlar de om då?! Det är ju fan konkursförvältaren som skrivit dom så dom ska vara godkända. Blir så arg, dom har ju bråkat i ett halvår nu. Dom får ge sig nu!!!!!

problem

Problemen bara fortsätter. Fan så irriterande det börjar bli. Nog fan har jag gjort allt jag ska iaf, men får ju endå inget för de. Jävla skit!

Idag har vi varit duktiga och tvättat. Skönt, det behövdes. Snart ska jag se på fotboll. Hoppas på United seger, fast dom har ju inga backar friska typ så det blir väll tufft.


sjukhuset

Vi va på sjukhuset idag och undersökte hjärtat. jobbigt men hoppas det blir positivt iaf:)

Sitter här nu och gör inte nånting, vill bara sova. Drömde lustigt inatt och sen har allting hela dagen gått dåligt så man vill bara gå och sova och sen vakna när man är på humör igen.


tråkigt väder

usch vilket skitväder det är. grått och tråkigt. Katten är borta igen, fattar mig inte på honom alltså:/ Hoppas han kommer snart iaf. Idag har vi inte gjort mycket alls, precis som vanligt. Endast kollat på skidor och skidskytte, och senare handlat lite. Imon ska vi till sjukhuset, undersöka hjärtat. Jobbigt!:/

lördag

har inte gjort ett enda skit idag, köpte pizza. orkade inte ens laga mat.

Skulle berätta lite om boken jag läst ut. Just de, ni läste rätt, jag har läst ut en bok. förvånande!!
Den va väldigt bra måste jag säga, jag rekomenderar den för folk som är intresserade av folk som lever på flykt. Dock är det väldigt mycket siffror i denna men det är ju också intressant ibland så.
Boken heter iaf: Internationellt efterlyst, skriven av Joacim Posener.

Har ni några tips på nån mer bok om folk som är på flykt så tar jag imot det tacksamt.

Har kollat på sport hela dagen typ, skidskytte och skidåkning, och lite handboll. Skoj, det va länge sen jag gjorde de. Senare började Arga snickaren, fan va jag saknar att jobba när jag ser sånt. Längtar verkligen efter jobb.

Imon blir det väll lite sport på tv igen och sen va det någon husvisning som Sophia ville gå på, fårse hur det blir med det.

vm-lottning

Maten blev klar lagom till vm-lottningen. Idag blev de pommes, kött, mums!!

Tänkte skriva mina tankar om grupperna i VM nu.

Grupp A : Sydafrika, Mexico, Uruguay och Frankrike. En ganska svår grupp att tippa faktiskt. Värdlandet brukar ju gå bra så dom borde gå vidare, sen borde de va frankrike men går ju upp och ner hela tiden. Svårt.
Mitt tips: Sydafrika och Mexiko

Grupp B : Argentina, Nigeria, Sydkorea och Grekland. Här är det ganska givet vilka som går vidare enligt mig. Argentina och Nigeria men skrällvarning för Sydkorea.

Grupp C: England, Usa, Algeriet och Slovenien. Känns också ganska given på förhand. England och Usa blir det här.

Grupp D: Tyskland, Australien, Serbien och Ghana. Tyskland känns givna att gå vidare men senare så blir de lite tuffare. Står nog ellan Serbien och Ghana, men jag hoppas på Ghana. Så mitt tips är: Tyskland och Ghana.

Grupp E: Holland, Danmark, Japan och Kamerun. Har lite förkärlek för Holland och Kamerun så jag tror och hoppas dom går vidare.

Grupp F: Italien, Paraguay, Nya Zeeland och Slovakien. Italien har väll som vanligt tur med lottningen och jag tror att Paraguay tar den andra platsen.

Grupp G: Brasilien, Nordkorea, Elfenbenskusten och Portugal. Kanske den tuffaste gruppen men jag tror man kan räkna bort Nordkorea och Portugal, tror den senare är alldeles för ojämn. Mitt tips: Brasilien och Elfenbenskusten.

Grupp H: Spanien, Schweiz, Honduras och Chile. Här är Spanien given att gå vidare. Sen tror jag det blir tuffare, men Chile tar nog sista platsen här.





Har för övrigt läst slut boken, skriver mer sen. Idol nu.

trött

Vaknade precis, men är fortfarande trött, inte bra!

Det snöar lite ute iaf, det gillas.
Uppdaterade aldrig igår, kanske för att det inte hände något speciellt. Va på nån mässa som Sophia va tvungen att gå på men det va ju inget speciellt med den så.

Måste verkligen ta tag i allt med advokaten men man orkar fan inte. Dom ger sig ju endå inte iaf:/


längtan

Har varit och grejat lite med bilen idag, fyllt på olja och kollat massa annat  skit, ganska skoj faktiskt, men det är kallt här nu, minusgrader och snö. I och för sig väldigt fint med snö men endå:)

När vi kom hem la jag mig under täcket och fortsatte att läsa min bok. Helt sjukt vad jag har fastnat för den, men den är ju så bra. Dock längtar jag också bort väldigt mycket när jag läser den, vill bara dra iväg till solen och bara vara. Slippa allt skit.


Katten va "försvunnen" idag igen. Vi släppte ut han som vanligt igår kväll och ropade sen på morgonen. Det va så kallt ute så vi trodde att han ville in men han höll sig borta och vi vart oroliga. Klockan halv 9 ikväll kom han igen. Undra vart han varit för vi va ute och visslade på han*-)

jag läser

har legat och läst flera timmar idag, helt sjukt. Jag som aldrig läst ut en bok i hela mitt liv har verkligen fastnat för denna. Internationellt efterlyst heter den, handlar om trustorhärvan och en av dom som flydde utomlands och faktiskt fortfarande håller sig borta från polisen, mer än 10 år efter händelsen. Intressant hur man kan klara av det.

Har fått lite mersmak på att läsa nu, iaf sånna här böcker:)

Någon som vet någon mer bok i stilen självbiografi, eller typ folk som klarar av att hålla sig undan rättvisan och sånt? Tips mottages tacksamt:)

RSS 2.0